Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου για Iced Earth

I C E D    E A R T H
supports: WHITE WIZZARD. FURY U.K.
Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011 – Principal Club Theater

Οι Iced Earth επιστρέφουν στην Ελλάδα για 3 εμφανίσεις! Αυτή και μόνο η πρόταση φτάνει για να χαροποιήσει αλλά και να κινητοποιήσει τους χιλιάδες φίλους των αμερικανών metallers που σε κάθε επίσκεψη των τελευταίων, γεμίζουν ασφυκτικά τους συναυλιακούς χώρους και μετατρέπουν τις εμφανίσεις τους σε αξέχαστες εμπειρίες.

Η αποχώρηση του Matt Barlow από το συγκρότημα είναι πλέον γεγονός, αλλά όπως έχει αποδειχτεί και κατά το παρελθόν, η σχέση του ελληνικού κοινού με τους Iced Earth έχει γερά θεμέλια και είναι πάνω από πρόσωπα. Μια σχέση αγάπης που την χαρακτηρίζει η εκατέρωθεν ανιδιοτέλεια και αφοσίωση. Μια σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο και θα και θα παραμείνει το ίδιο δυνατή για πολύ καιρό ακόμα.

Ο Jon Schaffer βρήκε στο πρόσωπο του Stu Block όχι μόνο έναν άξιο αντικαταστάτη για τη θέση των φωνητικών αλλά και έναν πολύ καλό τραγουδιστή που μπορεί να δώσει νέα πνοή στους Iced Earth και να αφήσει το προσωπικό του στίγμα.

Μια νέα εποχή αρχίζει για τους Iced Earth που γιορτάζουν το καινούριο τους ξεκίνημα πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή περιοδεία στην ιστορία τους που απαριθμεί περισσότερους από 30 σταθμούς ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται τόσο η Αθήνα (18 & 19 Νοεμβρίου στο Gagarin 205) όσο και η Θεσσαλονίκη (20 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater).
www.icedearth.com

Ι n f o :
Principal Club Theater – Θεσσαλονίκη - Τel: 2310-428088
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Έναρξη συναυλίας στις 20:30
Τιμή εισιτηρίου: Τα πρώτα 1000 εισιτήρια €30, τα υπόλοιπα €35
Προπώληση Metropolis & Ticket House & www.ticketpro.gr
Πληροφορίες & δωρεάν μεταφορά: 2310-428088

Δεν υπάρχουν σχόλια: