Τετάρτη 31 Μαΐου 2006

Ελληνικά Συγκροτήματα

Παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με ελληνικά συγκροτήματα του σκληρού ήχου, που όχι μόνο αξίζουν την προσοχή σας, αλλά και τη συμπαράστασή σας! Αν και τα εγχώρια ΜΜΕ δεν έχουν τη διάθεση να προωθήσουν τα ελληνικά groups, αξίζει να ανακαλύψετε τις δισκογραφίες αυτών ή και τις απλές demo κυκλοφορίες τους, γιατί υπάρχουν πολλά διαμάντια ανάμεσά τους. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, πολλά από αυτά τα group έχουν αξιόλογη διεθνή καριέρα. Όχι σαν κάτι άλλους καλλιτέχνες που τραγουδούν στους έλληνες του εξωτερικού και διατυμπανίζουν για διεθνή καριέρα... μην τρελαθούμε κιόλας!



Παρακάτω ακολουθεί άλλη μια λίστα με εναλλακτικά -αυτή τη φορά- συγκροτήματα από την ελλαδίτσα (με ελληνικό ή αγγλικό στίχο, ή και χωρίς στίχους)!

Ρόδες, Blues Wire, Magic de Spell, Ενδελέχεια, The Earthbound, Μίκρο, Stereo Nova (το γκρουπ των Μιχάλη Δέλτα και Κωνσταντίνο Βήτα), Τρύπες (δείτε και ένα site... απ' τα παλιά!), πληροφορίες για τους διαλυμένους, επίσης, Last Drive από τη Βικιπαιδεία, Universal Trilogy (από το site του soundmag.gr), Professional SinnerZ.

Αναζητήστε επίσης μουσικές/πληροφορίες/νέα για συναυλίες από ελληνικά ανεξάρτητα συγκροτήματα του punk-hardcore χώρου στο Do It Yourself Music και πληροφορίες για άπειρα νεαρά ελληνικά συγκροτήματα, χωρίς συμβόλαιο και δισκογραφική εταιρεία στην πλάτη τους, στο site του Rock Underground. Και, τέλος, ευπρόσδεκτες είναι φυσικά οι αναφορές για συγκροτήματα που δεν είναι στη λίστα, άνωθεν.

1 σχόλιο:

Cornelius Durden είπε...

http://www.myspace.com/rotatingnorman