Τρίτη 13 Απριλίου 2010

The Dillinger Escape Plan - Option Paralysis

Αυτή τη φορά θα πω όχι στους κυρίους Dillinger Escape Plan. Είπαμε, καλή η μουσική παράνοια, αλλά ως ένα σημείο. Για τα δικά μου γούστα, αυτό το άλμπουμ δεν ακούγεται. Υπερβολικό, κουραστικό και τα μελωδικά τραγούδια (σχεδόν ποπ) είναι υπέρ του δέοντως χαλαρά, έτσι ώστε η αντίθεση να είναι μεγαλύτερη. Μόνο για τους φανατικούς τους οπαδούς, κι απ' αυτούς όμως έχω περιέργεια να ακούσω σχόλια. Τόσο «μπροστά» είναι αυτό το συγκρότημα που δεν μπορώ να το καταλάβω; Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βίντεο-κλιπ για το τραγούδι Farewell, Mona Lisa.

(myspace.com/dillingerescapeplan)

5 σχόλια:

Dimos El Grec είπε...

H alitheia einai oti ton teleftaio kairo file zisi i enimerwsi mou exei meinei poly pisw ston xoro, alla molis parw ptyxio tha anakampsw!
Oi dillinger pantws mou aresan arketa... gia to teleftaia den exw gnwmi akoma! Tha akousw sto net kai tha apoktisw!
Kala na pernas!

zisis είπε...

Γεια σου, Δήμο! Κάτσε εκεί στη Βαρκελώνη και άσε την Ελλάδα στην τρέλα της. Κατά τα Χριστούγεννα μπορεί να έρθω βόλτα εκεί!

Dimos El Grec είπε...

Me to kalo!
Ekei tha eimai, an den epistrepsw merikes meres Salonica gia xristougenna!
Eidopoiise me an to kanoniseis!

Chris Z. είπε...

Η αλήθεια είναι, αν και αρκετά εμπνευσμένο συγκρότημα, δεν κατάφεραν να με κερδίσουν ποτέ. Το καινούριο δεν το άκουσα ακόμα αλλά δενομίζω να αλλάξει η γνώμη μου γιαυτούς. Ωστόσο, πιάνομαι από την αναφορά σου για να εξομολογηθώ το κόλλημά μου με δύο άλλες σχετικά καινούριες μπάντες τις Relapse που ανακάλυψα τυχαία, τους Burst & τους Minsk. Αν δεν έχεις ακούσει, ρίξε μια αυτιά, αμφότερες έχουν βγάλει δισκάρες πραγματικά.

Την καλημέρα μου..

zisis είπε...

Θα τις ψάξω άμεσα, φίλε Chris. Χαίρομαι να ανακαλύπτω νέα πράματα!
;-)