Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2007

The Answer

Οι The Answer είναι ένα νέο συγκρότημα, που κερδίζει (με άνεση) το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου συγκροτήματος για το 2006! Παρόλο που τους ανακάλυψα τις πρώτες μέρες του 2007, το πρόσθεσα ήδη στα καλύτερα αλμπουμάκια που άκουσα τη χρονιά που μας πέρασε. Το όνομα του άλμπουμ είναι Rise και ο ήχος του κινείται από τους Kyuss και το stoner-rock ως το rock'n'roll των 70's! Η αισθητική του βίδεο-κλιπ που θα δείτε παρακάτω είναι σίγουρα επηρεασμένη από τα 70's, όπως και το layout του CD, όπως και το ίματζ του συγκροτήματος συνολικά.
Δείτε το βίντεο από το τραγούδι που ανοίγει το CD, το Under The Sky, για να πάρετε μια μικρή γεύση:

Σημειώστε, ότι όσοι θα βρίσκεστε στην Αθήνα την Παρασκευή 26 του Γενάρη, μπορείτε να τους δείτε να παίζουν στο Gagarin 205, μόνο με €22 (νομίζω)! Ελπίζω, επίσης, να μην πάθουν κι αυτοί ότι πάθανε κι άλλα πρωτοεμφανιζόμενα συγκροτηματάκια (βλ. Τhe Datsuns, The Music κι άλλα) που μετά το αρχικό hype, εξαφανίστηκαν σιγά-σιγά από το χάρτη!

2 σχόλια:

rockordie είπε...

Ευτυχώς ή δυστυχώς την ίδια τύχη θα έχουν με όλες τις μπάντες που θυμήθηκαν τα 60's και 70's ενώ ήδη βρισκόμαστε στο 2007.

Nicky-Athina Polymeri είπε...

Nα τα μας!!!! Και έλεγα, θα το αναφέρει το συγκρότημα, δεν θα το αναφέρει??? Χε χε!!!! Δεν θα σε δω εκεί αυριο, ε??? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ κρίμα....... :-( Θα σου στείλω την ανταπόκριση!!!!!