Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η 11η Σεπτεμβρίου και συγκροτήματα που δεν έχουν έρθει Ελλάδα

Προχθές ήταν η επέτειος της 11ης Σεπτέμβριου. Θυμήθηκα μια συζήτηση που είχαμε κάνει με τον Όμηρο ότι στα τέλη εκείνου του Σεπτέμβρη θα έρχονταν για live οι Pantera μαζί με τους Slayer! Ούτε που το θυμόμουν και νομίζω ότι ούτε που είχα ακούσει τότε γι'αυτό. Το έψαξα πάντως και είδα ότι όντως ίσχυε (Tattoo the Planet tour link). Αλλά όταν έπεσαν οι Δίδυμοι πύργοι, οι κύριοι από το Τέξας ακύρωσαν την επίσκεψή τους. Λίγο καιρό μετά διαλύθηκαν. Το μεγάλο συναυλιακό απωθημένο του έλληνα μεταλλά της δεκαετίας του '90 θα μείνει για πάντα απωθημένο.

Με τις όλο και περισσότερες πλέον επισκέψεις συγκροτημάτων στη χώρα μας, εγώ αναρωτιέμαι ποια μεγάλα συγκροτήματα δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην εποχή των Beatles και Led Zeppelin, αλλά σε πιο πρόσφατα γκρουπ. Οι Soundgarden διαλύθηκαν νωρίς αλλά, με την τωρινή επανασύνδεσή τους, παίζει να τους δούμε σύντομα. Ίσως και του χρόνου. Οι Motley Crue ακύρωσαν λόγω καταιγίδας σε εκείνο το επεισοδιακό Rockwave του 2009, οπότε τους υπολογίζουμε να έρθουν κι αυτοί από τα μέρη μας για να παίξουν για πρώτη φορά. Με τόσους φαν στη χώρα μας, το θεωρούμε δεδομένο.

Άλλα συγκροτήματα; Και από τα πιο πρόσφατα, θα δούμε κανένα στη χώρα μας; Όπως, ας πούμε, τους Volbeat, τους Rise Against ή τους Alter Bridge;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν μιλάω για την tatto the earth κανένας δε με πιστεύει!!! rise against θα δούμε..have faith
καλή σχολική χρονιά να έχω...

zisis είπε...

Rise Against θα δούμε σε κανένα Βερολίνο μάλλον. Ή στο Μιλάνο. Να πεταχτεί και ο κύριος από το Τούμπιγκεν!
;-)