Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Como Esta Loco

Walking the Last Mile
Εξώφυλλο Como Esta LocoΑπό την Ξάνθη μας έρχονται τα παιδιά και έχουμε ξαναγράψει για αυτούς στο παρελθόν, καθώς είναι ένα από τα πιο δραστήρια underground σχήματα της χώρας μας. Όποια πέτρα και αν σηκώσετε, που λέει και ο λαός, δηλαδή μιλώντας για συναυλίες σε όλη την επικράτεια, θα βρείτε και τους Como Esta Loco εκεί κοντά. Αυτή τη φορά θα αναφερθούμε στην πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά. Το CD τους λοιπόν με τίτλο Walking the Last Mile κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό, περιέχει επτά κομμάτια (μαζί με την εισαγωγή α λα Εξολοθρευτή) και κοστίζει μόνο €2 (ολογράφως: δύο)!! Έχουμε να κάνουμε με καταιγιστικό hardcore με πολλά metal στοιχεία, δυναμική και ωραία παραγωγή, μια ηχητική καταιγίδα με λίγα λόγια! Στο CD περιέχονται και οι στίχοι των τραγουδιών.

Γνωρίστε τους Como Esta Loco στη σελίδα τους στο myspace, ακούστε κάποια δείγματα της δουλειάς τους και μετά παραγγείλτε το! Και, φυσικά, όλο και σε κάποια συναυλία μπορεί να τους πετύχετε στην πόλη σας!

2 σχόλια:

Wise_One είπε...

Ξάνθη ρε!! Πατρίδα!!! Πέρα απ' την πλάκα, τους τύπους δεν τους έχω ακουστά αλλά θα τσεκάρω τη μουσική τους άσχετα αν δε μου αρέσει το hardcore.

zisis είπε...

Μπράβο φίλε μου! Αυτή είναι η σωστή νοοτροπία που ελάχιστοι έχουν σ' αυτή τη χώρα....