Τρίτη 22 Μαΐου 2007

Μεταλάς, πριγκίπισσα και δράκος

Πώς κάθε είδος μεταλά θα έσωζε την κλασική πριγκίπισσα απ' το δράκο!

Τρελή έμπνευση πρέπει να είχε ένα παιδί από την Αγγλία (κάποιος Τόλης, απ' ό,τι δείχνουν όλες οι ενδείξεις) και έκατσε και έγραψε την παρακάτω... διατριβή! Εμείς ευχαριστούμε τον φίλο μας τον Αντώνη που μας το προώθησε.

HEAVY METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε μια Χάρλεϊ, σκοτώνει το δράκο, πίνει μερικές μπύρες και γαμάει την πριγκίπισσα.
GRIND METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει, ουρλιάζει κάτι ακατανόητο για περίπου 2 λεπτά και μετά φεύγει.
EPIC METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει καβάλα πάνω σε έναν άσπρο μονόκερο, αποφεύγει το δράκο, σώζει την πριγκίπισσα και κάνουν έρωτα σε ένα μαγικό δάσος.
POWER METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει και χοροπηδάει κοροϊδευτικά γύρω από το δράκο. Ο δράκος, νευριασμένος από την προσπάθειά του να πετύχει τον πρωταγωνιστή, καίει την πριγκίπισσα, το κάστρο και το διπλανό χωριό. Στο τέλος παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει. Ο ήρωας φεύγει για να βρει άλλες πριγκίπισσες.
THRASH METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει το δράκο και γαμάει την πριγκίπισσα. Απλά και γρήγορα.
FOLK METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει μαζί με μερικούς φίλους του παίζοντας ακορντεόν, βιολιά, φλάουτα και πολλά ακόμα παράξενα όργανα. Ο δράκος αποκοιμιέται. Ο πρωταγωνιστής φεύγει χωρίς την πριγκίπισσα.
PROGRESSIVE METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει με το όργανο της επιλογής του και παίζει ένα απίστευτο σόλο για 26 λετπά. Ο δράκος αυτοκτονεί από βαρεμάρα. Ο πρωταγωνιστής πάει στο δωμάτιο της πριγκίπισσας, αλλάζει όργανο και παίζει ακόμα ένα σόλο με όλες τις τεχνικές που έχει μάθει τον τελευταίο χρόνο. Η πριγκίπισσα τον σκοτώνει, αποδρά και τώρα ψάχνει τον heavy-metala πρωταγωνιστή.
GLAM METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει, ο δράκος γελάει με την εμφάνισή του και τον αφήνει να περάσει. Ο πρωταγωνιστής κλέβει το μακιγιάζ της πριγκίπισσας και προσπαθεί να βάψει το κάστρο με ένα πανέμορφο λιλά χρώμα.
VIKING METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω σε πολεμικό καράβι, σκοτώνει το δράκο με τον τρομερό του πέλεκυ, τον ψήνει και τον τρώει. Αφού πιει κρασί από το κρανίο του, βιάζει την πριγκίπισσα μέχρι θανάτου, λαφυραγωγεί το κάστρο, έπειτα το καίει και φεύγει.
DEATH METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει το δράκο, γαμάει την πριγκίπισσα, τη σκοτώνει και φεύγει.
BLACK METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει τα μεσάνυχτα, σκοτώνει το δράκο και τον παλουκώνει μπροστά από το κάστρο. Μετά σοδομίζει την πριγκίπισσα και πίνει το αίμα της σε μια ιεροτελεστεία, πριν την σκοτώσει. Ύστερα ανασκολοπίζει την ξεπαρθενεμένη πριγκίπισσα.
GORE METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει, σκοτώνει το δράκο και σκορπίζει τα εντόσθιά του μπροστά από το κάστρο, γαμάει την πριγκίπισσα και τη σκοτώνει. Μετά ασελγεί στο νεκρό κορμί της, ανοίγει την κοιλιά της, τρώει τα έντερά της, καίει το πτώμα και ξαναγαμάει ό,τι έχει απομείνει.
INDUSTRIAL METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει φορώντας ένας λαδωμένο παλτό, κάνει χειρονομίες στο δράκο και συνοδεύεται έξω από τη Χώρα των Θαυμάτων από τους φρουρούς ασφαλείας.
CHRISTIAN METAL: Ο πρωταγωνιστής περνάει καθώς γυρνάει από την εκκλησία και τραγουδάει μια μελιστάλαχτη μπαλάντα στο δράκο για το πόσο τον αγαπάει ο Ιησούς και ότι πρέπει να γυρίσει σε αυτόν. Ο δράκος αλλαξοπιστεί και πάει να εξομολογηθεί. Όταν η πριγκίπισσα προσπαθεί να «ευχαριστήσει» τον ήρωα, αυτός της απαντάει ότι δεν κάνει σεξ πριν το γάμο.
TECH METAL: Ο πρωταγωνιστής παίζει ένα ολόκληρο τονικό ριφ, αλλάζοντας ανάμεσα στα 11/16 και 13/16 με το αριστερό του χέρι καθώς χτυπάει μια αυξανόμενη χρωματική σειρά με το δεξί. Ο δράκος παθαίνει μαζικό εγκεφαλικό ανέβρυσμα και πεθαίνει. Η πριγκίπισσα πάει σε μουσική σχολή για να καταλάβει τι στο διάολο έπαιζε ο πρωταγωνιστής.
SPEED METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει πάνω στη μηχανή του με απίστευτη ταχύτητα, φρενάρει απότομα και καρφώνεται στον τοίχο του κάστρου. Ο δράκος πεθαίνει από τα γέλια και η πριγκίπισσα επίσης.
DOOM METAL: Ο πρωταγωνιστής καταφθάνει, βλέπει το μέγεθος του δράκου και σκέφτεται ότι δεν θα τον νικήσει ποτέ, παθαίνει κατάθλιψη και αυτοκτονεί. Ο δράκος τρώει το πτώμα και και την πριγκίπισσα και είμαστε όλοι... καταδικασμένοι.