Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

Άρχισαν τα όργανα!

...και ο διαγωνισμός για το πιο μπαράκι παίζει την πιο δυνατή μουσική ξεκίνησε! Νικητής αυτός που θα μας κάνει να ματώσουν τα αυτιά (και χωρίς να έχεις καταλάβει τι ακούς)!! Γιατί οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι διασκέδαση=120decibel! Ούτε το αεροπλάνο που περνάει έξω στο δρόμο δεν θα ακούσεις!

Ήμαρτον, δηλαδή! Είχα γράψει και στις γιορτές των Χριστουγέννων ότι η Κοζάνη περιμένει πώς και πώς αυτές τις γιορτές γιατί το μόνο που τη νοιάζει είναι η -δήθεν- "διασκέδαση". Ποια διασκέδαση όμως; Το να μασκαρεύεσαι, να γίνεσαι λιάρδα από τα ξίδια, να τριγυρνάς μέχρι τα ξημερώματα;; Εγώ αυτά θα ήθελα να τα κάνω όλο το χρόνο, και όχι "αναγκαστικά" στο διάστημα των Αποκριών, όπως λέει το "πρωτόκολλο". Δηλαδή, τώρα διασκεδάζεις, αύριο όχι!

Από την άλλη, ευτυχώς τα καταστήματα πήραν άδεια να επεκτείνουν το ωράριό τους, για να ενοχλούν το κόσμο μέχρι και τις 6 το πρωί. Έτσι ώστε να μην σταματάει το πάρτυ στις 3! Ξέρετε, στις 3 έχουν μείνει στο μαγαζί 4 άτομα και τα δίνουν όλα! Δεν γίνεται να τους κόψουμε τη διασκέδαση!

Επίσης, είναι ευκαιρία να ακούσεις όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια, όπως το ska-ska, Τα παπάκια στο νερό, I was made for loving you, Στρουμφοτραγουδώ και δώσε... Ό,τι βλακεία έχει εμφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια, θα την ακούσεις αυτές τις μέρες! Γιατί Απόκριες για τους DJ's σημαίνει παίζω ό,τι να 'ναι! Εσύ πρέπει να συμπεριφερθείς σαν μέγας-χορευτής, ερχόμενος από το σωτήριον έτος 1978! 'Η αν ακούσεις στα ηχεία τα Στρουμφάκια, θα πρέπει να λικνιστείς σαν καθυστερημένο που βγήκε βόλτα! Και αυτό, πάλι, λέγεται διασκέδαση!

Τέλος πάντων, όπως είπε και ο καλός μου φίλος, ο Κώστας, αυτό περιμένει όλη η Κοζάνη. Διότι μετά όλοι θα μπορούνε να ξεχρεώσουν το ΦΠΑ τους, να κάνουν τη φορολογική τους δήλωση χωρίς πολλά άγχη, και να τους μείνει και κάτι στο ταμείο! (καλό άρμεγμα δηλαδή!) Mετά, όμως, ο καιρός μέχρι το καλοκαίρι είναι μακρύς... και ο χειμώνας ουσιαστικά δεν έχει έρθει ακόμα!

1 σχόλιο:

fieryfairy είπε...

"γίνεσαι λιάρδα από τα ξίδια, να τριγυρνάς μέχρι τα ξημερώματα;;"

Swstos! Giati mia fora to xrono? egw to kanw auto kathe mera pleon!

Pantws darling eisai polu gkriniaris, ti mizeria pia, ase ton kosmo na akousei ta stroumfakia, me auta megalwses kai esu (I know!) ki as mou akous twra nine inch nails kai perfect circle :-))

filia from the sis