Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Φθινοπωρινά τουρνέ που δεν θα δούμε

Που δεν θα δούμε στο ελλάντα, δηλαδή. Κοινώς, όνειρα θερινής νυκτός. Όποιος έχει διάθεση, χρόνο και χρήμα (φυσικά) μπορεί να τα αναζητήσει στις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες. Εμείς, εντός Ελλάδος, θα αρκεστούμε (το φθινόπωρο) σε Grand Magus, Accept, Moonspell, Kreator και Primordial. Μία από τα ίδια, δηλαδή. Εντάξει, οι (1), (4) και (5) βγάλανε δισκάρες και τα επερχόμενα live θα σκίσουν!

Motorhead - Anthrax
http://www.imotorhead.com/tour.cfm
Τι να λέμε τώρα! Απίστευτος συνδυασμός! Ένα τέτοιο συναυλιακό ντουέτο σε κλειστό χώρο θα ήταν χάρμα ιδέσθαι (και χάρμα "άκουσον")! Όλα αυτά όμως στη Δυτ. Ευρώπη τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Muse
http://muse.mu/tour-dates.htm
Ήδη sold-out στα περισσότερα μέρη. Πριν ακόμα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος.

Trivium - As I Lay Dying και άλλοι δύο
http://www.trivium.org/tourdates
Τρομερό συναυλιακό πακέτο που κανένας δεν τολμάει να το φέρει από τα μέρη μας; Τόσο πολύ κοστίζουν να έρθουν όλα τα γκρουπ; Ή δεν θα μαζευτεί κόσμος; Τι να πω...

Paradise Lost
http://www.crowdsurge.com/paradiselost/
Παίξανε στο Rockwave. Αν δεν μας επισκεφθούν το χειμώνα, να τους περιμένουμε από άνοιξη 2013 μεριά. Αν αργήσουν και περισσότερο, τόσο το καλύτερο. Να υπάρξει ένα κενό για κάποια, έστω, ανυπομονησία.

Serj Tankian - Viza
http://www.serjtankian.com/shows
Τους είδαμε εν ελλάδι πριν μερικά χρόνια. Δε θα μας χαλούσε μια επανάληψη. Αλλά μάλλον θα περιμένουμε κι άλλο.

Shinedown
http://www.shinedown.com/tour
Τα μοντέρνα σχήματα ποτέ δεν τιμούσαν/τιμάνε τη χώρα μας πάνω στην ακμή τους, την εποχή που πρέπει (για διάφορους λόγους). Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους αμερικανούς, τους οποίους θα μπορέσετε να δείτε μόνο σε Αγγλία, Γερμανία και κανά-δυο ακόμα χώρες.

Dark Tranquillity
http://www.darktranquillity.com/tour/index.html
Οι Σουηδοί με άλλα τέσσερα(!) γκρουπ προγραμματίζουν μία δίμηνη, φθινοπωρινή ευρωπαϊκή τουρνέ. Μας επισκέφθηκαν πέρυσι. Οπότε, να μην τα ξαναλέμε, καταλαβαίνετε...

Sonata Arctica
http://www.sonataarctica.info/site07/index.php?s=11&l=uk&by_year=2012
Όπως όλα τα επαγγελματικά σχήματα, έτσι και οι Φινλανδοί έχουν ετοιμάσει ήδη το πρόγραμμά τους για την ευρωπαϊκή περιοδεία. Δεν ξέρω τι απήχηση και πόσο κόσμο θα μάζευαν αν ερχόντουσαν από τα μέρη μας. Όπως φαίνεται, δεν θα το μάθουμε ούτε φέτος αυτό.

Fear Factory και Devin Townsend Project
http://fearfactory.com/tour-dates/
Καλό πακετάκι; Ε, θα μπορέσετε να το απολαύσετε στα τέλη Οκτώβρη με αρχές Δεκέμβρη σε κάποια άλλη χώρα της ευρωπαϊκής ηπείρου.


Δύο(+1) συγκροτήματα που περιμένουμε πώς και πώς:

1) Οι Testament, λογικά, κάποια στιγμή θα ανακοινώσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία. Αν και στα μέσα Νοέμβρη έχουν προγραμματίσει τρία live σε Ολλανδία και Γερμανία. Δεν ξέρω αν θα βγει ευρωπαϊκή τουρνέ, αλλά λέτε να τους δούμε μέχρι τα τέλη της χρονιάς; Χλωμό, αλλά να υπολογίζουμε τουλάχιστον μέσα στο 2013;
Updated μία μέρα μετά: οι κύριοι βγάλανε πρόγραμμα και, όπως βλέπετε στο παρακάτω λινκ, μπορούμε να τους συμπεριελάβουμε στην άνωθεν λίστα:
http://www.testamentlegions.com/site/2012/08/13/testament-european-tour-dates-for-november-december-2012/

2) Οι Lamb of God θα έρθουν οπωσδήποτε για live. Για έναν, κυρίως, λόγο: επειδή θα ξεσκιστούν στις συναυλίες για να μαζέψουν όλα τα χρήματα που πληρώσανε ως εγγύηση (400 χιλ. δολάρια!!) για να βγει από τη φυλακή της Πράγας ο τραγουδιστής. Και μιας και είχε ακυρωθεί η συναυλία του Μαΐου στην Αθήνα, να είστε σίγουροι ότι μέσα στο '13 θα τους δούμε σίγουρα ζωντανά στα μέρη μας.

3) Τους Machine Head σε κλειστό χώρο. Κάπου, κάπως, κάποτε, αλλά μη μας πάρουν και τα χρόνια πάλι!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πάλι τπτ φέτος... ΔΝΤ UP MY ASS
O γνωστος...

zisis είπε...

Να μη σου πω ότι οι Obituary θα έρθουν ξανά στην (υπόλοιπη) Ευρώπη για ένα τουρνέ βασισμένο μόνο στα πρώτα 3 άλμπουμ ('89-'92). Πάμε να κλάψουμε ομαδικώς...