Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Αυγουστιάτικες κυκλοφορίες 2012

Μαζεμένα βιντέακια (αντί δισκοκριτικών) από τις νέες κυκλοφορίες που ακούσαμε τελευταία. Αρκετά εντυπωσιακές κάποιες απ'αυτές, οι οποίες έβαλαν αυτομάτως υποψηφιότητα για την λίστα με τα καλύτερα της χρονιάς.


Ο αγαπητός στη χώρα μας Serj Tankian κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον άλμπουμ "Harakiri" με έντονους ροκ προσανατολισμούς. Δείτε το βίντεο για ένα από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου Occupied Tears.

Οι παλαίμαχοι Testament συνεχίζουν να μας εκπλήσουν ευχάριστα. Ο λόγος είναι ο νέος δίσκος "Dark Roots of Earth" και μία απόδειξη έχετε από το Native Blood. Το ότι διασκευάσαν Queen, Scorpions και το Powerslave των Iron Maiden, δείχνει απλά το πόσα κιλά cojones έχουν.

Οι Hellyeah συνεχίζουν στο ίδιο στυλάκι που αρέσει (μάλλον) μόνο στους Τεξανούς, επειδή εδώ στο ευρώπα έχουν χαλαρή ανταπόκριση. Band of Brothers λέγεται το νέο τους βίδεον από το νέο δίσκο που πέρασε και δεν ακούμπησε.

Αυτοί οι κύριοι, όμως, με το όνομα Baroness αποτέλεσαν την έκπληξη της χρονιάς. Το διπλό CD με τίτλο "Yellow" και "Green" είναι εντυπωσιακό και το τραγούδι Take My Bones Away το πρώτο τους βίντεο μέσα απ' αυτό.

Η καλλίφωνος Tarja κυκλοφορεί το πρώτο της σόλο live δίσκο, με κάποιες φωτογραφίες που θυμίζουν τον κινηματογραφικό Μαύρο Κύκνο! Δε μας λέει και πολλά, αλλά εσείς δείτε/ακούστε το τραγούδι Into The Sun.

Από τους νονούς του αμερικανικού hardcore Agnostic Front δεν περιμένουμε πρωτοτυπία και φαντασία. Αυτό που ξέρουμε, αυτό μας δίνουν στο πιάτο. Ειδικά, αυτή την εποχή με τη διεθνή κρίση και τα λοιπά, τα γυρίσματα του Us Against the World στη Wall Street έχουν ενδιαφέρων.

Επιστρέφουν και οι Βρετανοί Knuckledust. Το τραγούδι Bluffs, Lies, Alibis έχει πεσμένες ταχύτητες και old-school χαρακτήρα. Αυτό το άλμπουμ δεν το ακούσαμε ακόμα ολόκληρο.

Και από τους ιδεαλιστές, περνάμε στους... καπιταλιστές Red Hot Chili Peppers και ακούμε το Monarchy of Roses, το καλύτερο τραγούδι μέσα από τον νέο τους δίσκο. Έτσι, για να ετοιμαζόμαστε για τη συναυλιακή μας εκδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: