Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Red Hot Chili Peppers ζωντανά το 2012

Τελικά, τέτοια εποχή ανακοινώνονται τα μεγάλα ονόματα για τα live της επόμενης χρονιάς, όπως έγινε πέρσι με τους SOAD. Φέτος έχουμε τους Red Hot Chili Peppers, οι οποίοι αφού κάνανε (και ακόμα κάνουν) μια μικρή τουρνέ αυτό τον καιρό στην Ευρώπη, η οποία δεν μας «ακούμπησε» ούτε ξυστά, θα επισκεφθούν το καλοκαίρι του 2012 τα Βαλκάνια. Και πιο συγκεκριμένα (και πιο κοντά για μας) το Σάββατο 1 του Σεπτέμβρη θα είναι στη Σόφια. Κλείστε εισιτήρια νωρίς-νωρίς· των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Η προπώληση ξεκίνησε από χθες!

redhotchilipeppers.com/tour

Όσον αφορά το ελλάντα: το πρόγραμμά τους έχει ακόμα μεγάλα κενά, δεν έχει ανακοινωθεί άλλο, μεγάλο εμπορικά, όνομα (όπως πέρυσι U2, πρόπερσι AC/DC κ.λ.π., οι Black Sabbath είναι άλλη υπόθεση) οπότε οι πιθανότητες να έρθουν από εδώ (δηλ. Αθήνα) μού φαίνεται ότι είναι αυξημένες. Αλλά, πάλι, εμάς δεν μας απασχολεί!

*updated 15/12
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα έρουν οι RHCP στο ελλάντα στις 4/9, έτσι όπως το είχαμε υποψιαστεί. Η όλη ιστορία απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά στους φίλους στη νότια Ελλάδα και τους Αθηναίους. Γιατί; Επειδή, πολύ απλά, η συναυλία πέφτει ημέρα Τρίτη. Άλλος ένας λόγος για να πάμε εμείς προς Σόφια μεριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: