Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τι να περιμένουμε το 2011;

Όχι το τέλος του κόσμου (αυτό μπορεί να περιμένει άλλο ένα χρόνο), αλλά επερχόμενες συναυλίες.

Μέσα στο Γενάρη επιστρέφουν οι Helloween. Φεβρουάριο οι αναγεννημένοι Accept. Η καλύτερη επανασύνδεση έρχεται στις 25 του Μάρτη με τα 3/4 των Kyuss. Μέσα στον ίδιο μήνα θα έρθουν ξανά οι Paradise Lost να παίξουν όλο το Draconian Times, γιορτάζοντας τα 15 χρόνια από την κυκλοφορία του καλύτερού τους άλμπουμ (σχεδόν όλο το ακούσαμε και το '96 όταν τους πρωτο-είδαμε). Οι Children of Bodom θα μας επισκεφθούν τον Απρίλιο, όπως και οι Electric Wizard (για τους φίλους του doom). Υπάρχει μια σκέψη για ταυτόχρονη περιοδεία Motley Crue και Poison (για τους hardrock-άδες φίλους θα είναι σούπερ).

Τα καλύτερα όμως τα άφησα για το τέλος: Bon Jovi και Roxette! Α-χαχαχαχα!

Πέρα από την πλάκα όμως, αυτό αποδεικνύει σε τι μεγάλα χάλια είναι οι δισκογραφικές εταιρείες και πως αυτό που τους σώζει είναι μόνο οι συναυλίες. Οπότε μπορείτε να είστε χαλαροί και ξένοιαστοι, επειδή στοιχηματίζω ό,τι θέλετε πως τα επόμενα χρόνια θα περάσουν από την Ελλαδίτσα όλα εκείνα τα συγκροτήματα που άλλες φορές την είχαν κλασμένη. Εμείς θα γουστάρουμε. Αυτοί θα έρθουν για να ξεχρεώσουν βίλες και πισίνες!


(updated 29/11)
Το νέο του μήνα (ίσως και όλης της χρονιάς) είναι οι συναυλίες που θα δώσουν οι System of a Down. Επανασύνδεση για δέκα συναυλίες μόνο και μετά βλέπουμε. Ετοιμαστείτε για άλλο ένα ταξιδιωτικό/συναυλιακό Ιούνιο! Διαλέξτε: Παρίσι, Μιλάνο, Βερολίνο, Λονδίνο, Γκέτεμποργκ ή όπου αλλού θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: