Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ο δρόμος

Ο κόσμος μετά από μια ανυπολόγιστη καταστροφή δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ ξανά ο ίδιος. Μέσα σε ένα τέτοιο τοπίο ολοκληρωτικής καταστροφής, ο Άντρας και ο μικρός Γιος του προσπαθούν να επιβιώσουν. Σέρνουν ένα καρότσι στο δρόμο, οδεύοντας προς το Νότο με ελάχιστα εφόδια. Πέρα από την πείνα, την έλλειψη νερού και τη βρώμικη ατμόσφαιρα, πρέπει να προστατευτούν και από όσους έχουν μείνει ακόμα ζωντανοί.

Εκπληκτικό βιβλίο για το τέλος της ανθρωπότητας. Η λιτή, ρεαλιστική γραφή του Cormac McCarthy θα σας βάλει κατευθείαν μέσα στον κόσμο αυτού του οικολογικού εφιάλτη. Instant classic, λέμε... Σε λίγο καιρό, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και η ομώνυμη κινηματογραφική ταινία με τον Viggo Mortensen. Δείτε το τρέιλερ.

2 σχόλια:

Chris Z. είπε...

Λιτό δεν θα το έλεγα, instant classic σίγουρα... Πιστεύεις τα κατάφερε ο Hillcoat..?
Και ευτυχώς που το πήραμε τώρα το βιβλίο διότι (και πες μου αν συμφωνείς) δεν είναι τεράστιοι παπάρες αυτοί που αλλάζουν τα εξώφυλλα με αυτά των αντίστοιχων ταινιών.. ;)

zisis είπε...

Για την ταινία εχω μεγάλους ενδοιασμούς, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Όσον αφορά το εξώφυλλο, συμφωνώ απολύτως! Φαντάσου ότι όταν το πήρα είχε απ'έξω αυτό της ταινίας. Αλλά δεν ήταν -πώς το λένε- κολλημένο με το βιβλίο, απλά ένα διαφημιστικό κάλυμμα και έφαγε τρελό πέταμα!
:-)