Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Inactive Messiah - 24Μαρ2009

Club Otherside, Αμύνταιο, 24 Μαρτίου 2009
support: W.E.B., Overgarven


Φτάνοντας λίγα λεπτά πριν την επίσημη έναρξη της συναυλίας, παρατηρούμε ότι το σόου είχε ξεκινήσει! Οι Overgarven είχαν βγει στη μίνι-σκηνή και τα 'διναν όλα! Χωρίς να έχω ακούσει κάτι από αυτούς, εντυπωσιάστηκα από αυτά που άκουσα στο πρόγραμμά τους. Metal-core ρυθμοί με thrash-death πινελιές, που δημιουργούν ένα ενδιαφέρον σύνολο. Φαίνεται ότι δουλεύουν πολύ και καλά κάνουν για έτσι θα ανέβουν κι άλλο. Στα συν η πολύ καλή διασκευή στο "Blinded by Fear" των At The Gates.

Μετά ακολούθησαν οι W.E.B. με το ιδιαίτερο στυλ που έχουν. Πολύ καλοί μουσικοί και πολύ δυνατό σύνολο, αλλά οι συνθέσεις τους μάς φάνηκαν υπερφορτωμένες. Τα παιδιά έδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν όλα τα είδη μουσικής (από rock-n-roll μέχρι οπερατικό μέταλ και από progressive-black σε ατμοσφαιρικό μέταλ) και πολλές φορές στο ίδιο τραγούδι! Ο κόσμος φάνηκε ότι γουστάρει περισσότερο πιο straight-in-your-face τραγούδια. Παρά ταύτα, αυτό είναι το στυλ που έχουν επιλέξει οπότε εμάς δεν μας πέφτει (άλλος) λόγος.
     

Στο τέλος εμφανίστηκαν οι Inactive Messiah, οι οποίοι δεν είχαν και τον πιο καθαρό από τους ήχους, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε μεγάλο πρόβλημα στον κόσμο για να τους απολαύσει. Και αυτή η συναυλία ανήκε στη μίνι-ελληνική-περιοδεία, οπότε το set list ήταν σχεδόν το ίδιο που είχαμε ακούσει και στο Βελβεντό. Το γκρουπ απλά «τα έσπασε» με τον drummer να κλέβει την παράσταση με το ατελείωτο και ακούραστο παίξιμό του! Απίστευτος!
     
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: