Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Septic Flesh

Εβδομάδα Septic Flesh είναι αυτή που ξεκίνησε, καθώτι πρέπει να ετοιμαστούμε για τη συναυλία τους στο Αμύνταιο την ερχόμενη Κυριακή 28/9 στο κλαμπ του φίλου μας του Γιάννη, το Otherside. Αν δεν είδατε τη αφίσα δίπλα, πατήστε εδώ! Όλα αυτά στα πλαίσια της ελληνικής περιοδείας τους, η οποία θα περάσει πρώτα από την Καβάλα (26/09) και μετά από τις Σέρρες (27/9) πριν έρθει στη Δυτική Μακεδονία. Το Νοέμβριο θα δώσουν τις υπόλοιπες συναυλίες του προγράμματός τους στην Πάτρα (7/11), το Αγρίνιο (8/11) και τα Γιάννενα (9/11).

Πρόκειται για την αναγέννηση του συγκροτήματος, καθώς επανήλθαν στο προσκήνιο και ηχογράφησαν καινούριο υλικό 5 χρονιά μετά το Sumerian Demons. Ηχογραφημένο στο φημισμένο σουηδικό Fredman studios με παραγωγό τον Fredrik Nordstrom, μας παρουσιάζουν την καινούρια τους δουλειά υπό τον τίτλο Communion που είναι με τα όλα της... Septicflesh. Brutal φωνητικά όπως τα ξέραμε, κοφτερές κιθάρες και καταιγιστικοί ρυθμοί στα μισά τραγούδια, μελωδικά mid-tempo τα υπόλοιπα μισά, ατμοσφαιρικά σημεία, όμορφες ενορχηστρώσεις με παρανοϊκά έξυπνη χρήση συμφωνικής ορχήστρας, με λίγα λόγια όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν αγαπητούς τους έλληνες metalers. Μια από τις καλύτερες φετινές κυκλοφορίες, για να τα πούμε πιο απλά τα πράματα.

Για να κλείσουμε, ένα δωράκι από το παρελθόν. Το τραγούδι που θα ακούσετε παρακάτω λέγεται Woman of the Rings και μπορείτε να το βρείτε κανονικά ηχογραφημένο στο EP Eldest Cosmonaut, αλλά εδώ έχουμε την πρώτη εκδοχή του τραγουδιού έτσι όπως παρουσιάστηκε στη συλλογή Hammer Holocaust Vol. II πριν πολλά χρόνια· ίσως και 11.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

prin 1 week episis epaiksan kai se kentriko bar sti poli tis kavalas... gegonos pou agnoithike apo toys...pantes...