Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Δίλημμα

Έστω ότι έχετε πέντε (5) μέρες στη διάθεσή σας για να πάτε στην Κρήτη και σας δίνουν τις παρακάτω δύο (2) επιλογές και πρέπει να διαλέξετε μόνο μία (φυσικά):
1η) στο χωριό Γεωργιούπολη, ανάμεσα στα Χανιά και το Ρέθυμνο
(οπότε έχεις και δύο καλές επιλογές για επισκέψεις)
ή
2η) στον Άγιο Νικόλαο, με την Ελούντα και το Βάι

Δικαιολογείστε την απάντησή σας βάσει των εμπειριών σας και των γνώσεων καλών παραλιών που γνωρίζετε. Βοηθήστε εμένα τον βουνίσιο από το βορρά που δεν ξέρει τίποτα από Κρήτη.

;-)

7 σχόλια:

Κώστας είπε...

Μακρυά από το Βάι...
Από τις μεγαλύτερες απάτες..
Τζάμπα τα χιλιόμετρα που θα γράψεις για να πας.
Για τα άλλα μέρη δεν ξέρω να σου πώ.
Καλό βράδυ.

sitofkris είπε...

o κωστας με εστειλε εδω ;)

αν θελεις να γυρίσεις ωραία beach bars και καθε λογής club να είσαι κοντά σε ρέθυμνο και κυρίως χανιά.έχει και από αυτή τη μεριά ωραία μέρη,ειδυλλιακά κλπ όπως Μπάλος και Γραμβούσα

έτσι λεω εγώ,μην το δέσεις και κόμπο
όρεξη να έχεις και παντού καλά θα περάσεις

kostasK είπε...

Zisi, ούτε συζήτηση! Εννοείται Γεωργιούπολη. Έχω γυρίσει την Κρήτη και έχω πάει σ'αυτά τα μέρη. Το Βάι όντως δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, ενώ ο Α. Νικόλαος, όμορφος μεν, ΚΑΜΙΑ σχέση όμως με Χανιά και - το αγαπημένο μου - Ρέθυμνο δε. Μπορεί να πας μόνο για 5 μέρες, όμως θα σου συνιστούσα να πας οπωσδήποτε στο φαράγγι. Είναι εμπειρία ζωής και δε θα το μετανιώσεις. Να ξέρεις όμως ότι θα σου φάει σχεδόν μια μέρα.Όμως...:

"Τσι Σαμαριάς το πέρασμα και τ' Ομαλού τα μέρη,
αυτός που δεν τα γύρισε την Κρήτη δεν εξέρει"!!

KaterinaD είπε...

Γειά σου Ζήση! Αγ. Νικόλαος και Ελούντα κατα την άποψη μου δεν αξίζουν μια μπροστά σε Χανιά-Ρέθυμνο. Η Ελούντα δεν είναι κατι το ιδιαίτερο. Για το Βάι έχω καταθέσει την ταπεινή μου άποψη στο blog του Κώστα. Άρα σου συνιστώ να πας σε αυτήν την Γεωργιούπολη που δεν ξέρω αν είναι καλή αλλά στην τελική πετάγεσαι και Χανιά αν δεν σου αρέσει. Και θα μας φέρεις και foto για να δουμε κι εμείς πως είναι.....

fieryfairy είπε...

ok, opws gnwrizeis egw den kserw apo empeiria alla tha anaferw to eksis:
diavaza prin ligo kiolas to Lonely Planet gia Greece edw sti vilviothiki kai stis prwtes selides exei ena Top 10 tis xwras, opou prwta prwta figouraroun ta Xania (akolouthoun ta Metewra). Kati tha kseroun ki autoi. Gia na katalaveis, Mukoinoi kai Santorines den figouraroun kai to mono allo nisi pou paizei sto Top 10 an thumamai kala einai i Patmos.

livewire είπε...

Καλά, όπου και να πας στην Κρήτη, θα ευχαριστηθείς τοπία και ομορφιά.
Ας αφήσουμε το lonely planet στην planη του.
Η δυτική πλευρά του νησιού είναι όντως πιο glamoyrάτη και τρέντυ, αλλά...
...αλλά ο φίλος μας ο Zissis, δεν πάει Κρήτη για να γκομενίσει και να "ανοίξει" το μάτι του!

Τες πα.
Άγιος Νικόλαος.

(σόρρυ Ζήση, δεν είχα πρόσβαση ιντερνετ εδώ και κάμποσο καιρό λόγω δουλειάς και αναβάθμισης pc)

zisis είπε...

Το δικό σου σχόλιο περίμενα τόσο καιρό!

Για τους φίλους μας που (ίσως και να) αναρρωτιούνται, έκλεισα τελικά στον Άγιο Νικόλαο και για έναν ακόμη λόγο: προτιμώ το βράδυ να βρίσκομαι σε μια πόλη και να τριγυρνώ με τα πόδια παρά να αναγκάζομαι κάθε βράδυ να παίρνω το αυτοκίνητο για να πάω κάπου! Σας ευχαριστώ πάντως για τα σχόλια σας!