Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Ο λίγο-πολύ τρελούτσικος Will Ferrell

Blades of GloryΤέτοια εποχή πέρυσι μάς απασχολούσε ο Jack Black. Η χρονιά που τελειώνει σε λίγο θα μπορούσαμε να πούμε ότι ανήκει στον Will Ferrell. Η καινούρια του ταινία έχει τίτλο Blades of Glory και, όπως βλέπετε στην διπλανή αφίσα, αποτελεί άλλη μια τρελή κωμωδία. Δεν θα δείτε όμως χαζομάρες του τύπου Αμέρικαν Πάι, αλλά χοντράδες φιλτραρισμένες από το στυλ του Will Ferrell. Βασικά, θα δείτε να ανατρέπει κάθε κλισέ γύρω από τις αθλητικές ταινίες, να διαλύει οποιοδήποτε καθωσπρεπισμό και να ανατρέπει κάθε πολιτικά ορθές καταστάσεις.

Όσοι θέλουν και άλλη δόση από Will Ferrell, ας αναζητήσουν:
Πιο παράξενο και από παράξενο (εγκεφαλική κωμωδία, μια από τις καλύτερες περσινές ταινίες -που είδαμε φέτος)

Talladega Nights (η πρώτη ταινία της... αθλητικής τριλογίας του Ferrell. Η δεύτερη είναι το Blades και ακολουθεί του χρόνου το μπασκετικό Semi-Pro!)

Anchorman (σε δικό του σενάριο και πρώτη πρωταγωνιστική δουλειά, στην οποία εμφανίζονται σε μια σκηνή όλη σχεδόν η παλιοπαρέα του Frat Pack)

Melinda and Melinda (σε κομεντί του Woody Allen)

Old School (με την παλιοπαρέα τού Frat Pack, πάλι, σε μια ταινία όπου κλέβει πανεύκολα την παράσταση από τους πρωταγωνιστές)

Zoolander (στην πασίγνωστη ταινία του Μπεν Στίλερ, θυμηθείτε τον στο ρόλο του Μουγκάτου)

Όπως θα 'λεγαν οι σούρδοι, έχει πέρπιρα στουν ιγκέφαλο ο άνθρωπος.

4 σχόλια:

Ιωάννης Γ. Καρνάρης είπε...

ΒΑΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ "Α NIGHT AT THE ROXBURY", Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ZOOLANDER KAI TA ΜΟΝΤΥ PYTHONS

zisis είπε...

Πού τη βρήκες αυτήν την ταινία;!;! Πρέπει να τη βρω οπωσδήποτε...

:-DDD

Ιωάννης Γ. Καρνάρης είπε...

την έχω.θα στην δώσω όποτε αξιωθείς να έρθεις από το γραφείο.


θέλω και βοήθεια με το site που ετοιμάζω καθώς αντιμςτωπίζω κάποια προβλήματα με τον προγραμματισμό του html. δες τα πρώτα μου βήματα

WWW.OROSHMO.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

Από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και συμφωνώ απόλυτα για Roxbury. Απίθανη ταινία. Οι φορές που την έχω δει είναι διψήφιος αριθμός. Δεν λέω πόσες γιατί δεν θυμάμαι και γιατί δεν θα με πιστέψετε