Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

Καλοκαίρι 2007 και ελληνική σκηνή

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του. Πολλά συγκροτήματα αυτήν την εποχή ηχογραφούν τις δουλειές τους και ετοιμάζονται για τις συναυλίες του χειμώνα. Ας δούμε τι εξελίξεις έχουμε:

Μπορείτε να ακούσετε τα νέα τραγούδια των Eden Demise, τα οποία βρίσκονται στο promo που ετοίμασαν για προώθηση σε εταιρίες. Ρίξ' τε μια... αυτιά στο myspace (όπως και για όλους παρακάτω).
Οι Die Without από το Βόλο ετοίμασαν το δικό τους mini-CD με τίτλο It's An Hour to Die.
Ομοίως και οι συντοποίτες τους Side Effect, έχουν ετοιμάσει ένα mini-CD με νέα τραγούδια.
Κυκλοφορία ολοκληρωμένου άλμπουμ έχουμε και από τους Θεσσαλονικείς Professional Sinnerz με πολλές συμμετοχές από διαφόρα συγκροτήματα της underground ελληνικής σκηνής. Το άλμπουμ λέγεται Nothing is a Coincidence.
Οι Αθηναίοι Mute the Silence ("Deliver us from bouzouki..." αυτό είναι σλόγκαν!) κυκλοφόρησαν πέρυσι το CD τους Cursed with Ambition. Τώρα μπορείτε να δείτε το νέο τους βίντεο για το τραγούδι Kill the Boy.
Οι Luna Obscura θα κυκλοφορήσουν ολοκληρωμένο CD το Σεπτέμβριο με τους γνωστούς death-metal-gothic ήχους.
Οι Hedon Cries από το Άργος κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Affliction's Fiction, αλλά για αυτούς (όπως και για τα άλλα γκρουπάκια, έτσι;) θα επανέλθουμε σε νεότερο ποστ σε λίγες μέρες.
Οι Bone to Rust με τους heavy-doom-stoner ήχους τους ετοιμάζουν και αυτοί το δικό τους demo.
Οι Tardive Dyskinesia κυκλοφόρησαν κι αυτοί το πρώτο τους βίντεον-κλιπ για το τραγούδι Accelerated (R)evolution από το άλμπουμ τους Distorting Point Of View.
Τέλος, οι Sun of Nothing κυκλοφόρησαν το νέο τους CD με τίτλο ...in the weak and the wounded. Αυτό και πολλά από τα ανωτέρω μπορείτε να τα παραγγείλετε και μέσω της interpunk.com. Για άλλα, απευθυνθείτε κατευθείαν στα ίδια τα συγκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: