Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Προβλέπεται καυτός Ιούνιος

Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους οι εγχώριοι διοργανωτές και αποφάσισαν μέσα σε τρεις εβδομάδες να φέρουν τα κάτωθι συγκροτήματα για συναυλίες. Έχουμε και λέμε (από τα τέλη Μαΐου): Lamb of God 28 ΜΑΪ, Sepultura 30 ΜΑΪ~3 ΙΟΥΝ, Sacred Reich 7 ΙΟΥΝ, Obituary 8-9 ΙΟΥΝ, Overkill 12-13 ΙΟΥΝ (μεσοβδόμαδα;!), Blind Guardian 15~17 ΙΟΥΝ, Lynyrd Skynyrd 18 ΙΟΥΝ, Pennywise 19 ΙΟΥΝ, Megadeth 20 ΙΟΥΝ και 1η Ιούλη το τσεκουρεμένο (από Black Sabbath) Rockwave με Machine Head, Paradise Lost και τους φίλους του Όζι (κλάιν μάιν!). Σίγουρα, αν ζούσα στας Αθήνας θα είχα πρόβλημα να διαλέξω ποιες θα παρακολουθήσω και ποιες όχι. Και πάλι, νομίζουν ότι όλος ο μεταλικός κόσμος έχει φράγκα να πηγαίνει σε μία συναυλία τη βδομάδα;! Με μια πρώτη ματιά, πάντως, θα κοιτούσα να τα βολέψω για να δω Lamb of God, Sacred Reich, Obituary, Pennywise και Machine Head.

Έλα όμως που δεν ζούμε στην Αθήνα. Τι μένεις για μας τους βορειοελλαδίτες, ειδικά τώρα που οι εισροές χρημάτων έχουν στενέψει/στερέψει;! Sepultura, Obituary και ίσως Blind Guardian. Γιατί; Επειδή τους δύο πρώτους δεν έτυχε να τους δω. Ειδικά οι δεύτεροι λέγεται ότι θα είναι οι headliners ενός brutal, θεσσαλονικιώτικου φεστιβάλ(*) μαζί με Vallenfyre και Tankard. Not bad at all... Λέω «ίσως» για τους γερμανούς Guardians, επειδή η τελευταία φορά που τους είδα ήταν το 1996(!) και χρειάζεται να γίνει μια... «ενημέρωση», ένα συναυλιακό update, βρε αδερφέ, αλλά θα παίξει ρόλο η τιμή του εισιτηρίου! Όσον αφορά για όλα τα υπόλοιπα... υγεία να 'χουμε και όλο και κάπου θα τα ξαναπετύχουμε (τους Skynyrd μόνο αν μετοικίσουμε στο αμέρικα!).

*13/3 update*
Φεστιβάλ ναι, αλλά με headliners Exodus και μαζί τους οι Obituary, Heathen, Tankard, Vallenfyre!

*29/3 update στο προηγούμενο update
Βγάλανε τους Tankard και Vallenfyre και στη θέση τους βάλανε τους... Morgoth;! Οι οποίοι έχουν να βγάλουν άλμπουμ από το 1996; Για την ακρίβεια είχαν διαλυθεί τότε. Φέρτε καλύτερα τους ολλανδούς Gorefest! Αθάνατη Ελλάδα, που ξέρεις να ξεθάβεις, να ανασταίνεις ή/και να ανακαλύπτεις μπάντες με... 15 χρόνια καθυστέρηση!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

swstos!!!
anemene live report apo cripple black
godspeed.
o gnwstos...