Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Σαββατόβραδο με Anathema στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου από το Principal Club Theater, για άλλη μια συναυλία του αγαπημένου στην Ελλάδα βρετανικού συγκροτήματος.

A N A T H E M A
Opening Act: Mess-Ages

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011
PRINCIPAL CLUB THEATER

Οι πολυαγαπημένοι στην Ελλάδα Anathema επιστρέφουν για δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το σχήμα των αδελφών Cavanagh, αν και ξεκίνησε εκφραζόμενο μέσω του gothic metal σύντομα βρήκε τους περιορισμούς του είδους ασφυκτικούς και τώρα θεωρείται και αυτό ένα από τους κύριους εκφραστές του ατμοσφαιρικού rock και ένα τρανό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει μία μπάντα αν δεν δεχθεί να εγκλωβιστεί σε μια μόνο μουσική σχολή.

Οι Anathema δημιουργηθήκανε στο Liverpool της Μεγάλης Βρετανίας το 1990 και καταφέρνουν σε κάθε άλμπουμ τους να εξελίσσουν την μουσική τους και να προκαλούν ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τους παρακολούθησαν στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 4 άλμπουμ τους στην Peaceville Records πριν "μετακομίσουν" στην Music For Nations για τα επόμενα 3 άλμπουμ τους. Επί της ουσίας οι Anathema είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας 2 οικογενειών. Των Cavanagh (Vincent, Daniel και Jamie) και των Douglas (John και η γυναικά της παρέας η Lee). Το σχήμα, που αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους τουρνέ που γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ "Falling Deeper". Το καινούργιο τους καλλιτεχνικό πόνημα αποτελεί μία επανεξέταση του παλαιότερου τους υλικού με νέα μουσική ματιά. Τραγούδια όπως το Crestfallen, το Kingdom και το Sunset Of Age εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία διατηρώντας όμως πάντα τις μελωδίες που στοιχειώνουν τον ακροατή.

Info:
Principal Club Theater: 2310.428088
Τιμή προπώλησης: €25, Ταμείο: €30
Προπώληση: Metropolis, Ticket House και www.ticketpro.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 2310.428088

Δεν υπάρχουν σχόλια: