Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009

10 εντολές του Έλληνα ποδηλάτη

(αναδημοσίευμα του άρθρου που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο)

Πού πας ρε @%$&^@;;;

1. ΠΟΤΕ μα ποτέ δεν κάνεις ποδήλατο στη δεξιά λωρίδα! Δεν ξέρεις ότι στην Ελλάδα πηγαίνουμε πατημένοι στη δεξιά και σαν κάβουρες στην αριστερή;! Πού νομίζεις ότι είσαι; Στη Γερμανία;... «Κάνε πέρα μωρή λούγγρα με την σέλα στον πισινό!!»

2. ΟΧΙ, μη σου κάνει εντύπωση το βλέμμα του οδηγού δίπλα σου! Δεν έχει ξαναδεί ποδηλάτη!!! Για εκείνον είσαι μια μισητή εξωγήινη τροφαντή κατσαρίδα, απεσταλμένη των ρυπαρών εθνών της Ανδρομέδας! Γι' αυτό σε βρίζει και σε καταριέται...

3. ΟΧΙ, φίλε μου, δεν κάνει νόημα με το χέρι ότι θα στρίψει αριστερά επειδή του χάλασε το φλας... Κωλοδάχτυλο σου κάνει για να ξεκουμπιστείς από μπροστά του, «βρωμερέ ποδηλάτη»! Α, ρε Έλληνα οδηγάρα, ο δρόμος σου ανήκει...

4. ΟΧΙ, δεν κάνει πλάκα ο τροχονόμος... Άδεια οδήγησης και κάρτα καυσαερίων ΤΩΡΑ!!!

5. ΠΟΙΟΣ μίλησε για ατύχημα;;; Σήκω όρθιος καμάρι μου, όσο και να πονάς, και άρχισε να τρέχεις! Δεν σε χτύπησε τυχαία, θα κάνει όπισθεν για να σε ξαναπατήσει!!! Δεν είναι Ελβετία εδώ, this is PARTA!!!

6. ΠΟΤΕ δεν επιδιορθώνουμε αλυσίδα εν κινήσει... Βλέπε τι έπαθε ο ψηλός με το μουστάκι...

7. ΠΩΣ είπες;;; Να σου ζητήσει «Συγνώμη» που σε χτύπησε με τον καθρέφτη;;; Πας καλά, ρε σκουλήκι;! ΕΣΥ να ζητήσεις συγνώμη που του γρατζούνισες το αμάξι με τα βρωμόχερά σου!!

8. ΠΟΤΕ δεν αναφέρεις σε συζήτηση ότι οδηγείς ποδήλατο!... Το πρώτο πράγμα που θα σκεφτούν είναι: αναρχικός, λιγδιάρης, μετανάστης, Παπανδρεϊκός και «Ποδήλατο; Τι είναι πάλι τούτο;»

9. ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να σε αφήσει να οδηγείς ποδήλατο μπροστά στην αμαξάρα του εκτός αν α) είσαι γυναίκα, β) θεογκόμενα, γ) ημίγυμνη, δ) οδηγείς αργά, ε) φοράς στρινγκ...

10. ΝΑΙ... κάνε όνειρα για ποδηλατοδρόμους... Πραγματικά πιστεύεις ότι τα μηχανάκια και τα ταξί δε θα μπαίνουν εκεί; Χα! Χα! Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: