Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Hybrid

The Will to Create
Όπως αναφέρει και το συγκρότημα, μετά από εφτά χρόνια προσπαθειών, οι Hybrid καταφέρνουν να κυκλοφορήσουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά σε CD, μέσω της εταιρίας Secret Port που εδρεύει στην Αίγινα. Το άλμπουμ τιτλοφορείται The Will to Create και περιέχει εννιά heavy-power-thrash συνθέσεις. Οι επιρροές τους, όπως λένε και οι ίδιοι φέρνουν σε Megadeth, Iced Earth, Nevermore και Metallica. Πρέπει να πω ότι το λογότυπό τους φέρνει πάρα πολύ σ' αυτό τον Megadeth, αλλά μουσικά θα έλεγα ότι φέρνουν πιο πολύ στους Nevermore. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ακούσετε τους Έλληνες Nevermore. Η καλή παραγωγή και οι καλές συνθέσεις φτιάχνουν ένα καλό και δυνατό σύνολο, που αξίζει να ακούσουν (και γιατί όχι, να αποκτήσουν) οι φίλοι του μεταλλικού ήχου. Για την ιστορία, το CD τους περιέχει οκτασέλιδο ένθετο με τους στίχους των τραγουδιών.

Γνωρίστε τους Hybrid και ακούστε δείγματα της δουλειάς τους στο myspace

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλη τους επιτυχια.. Ειναι δυσκολο να κυκλοφορησεις σημερα cd, ξερεις ποσοι περιμενουν στην ουρα στις δισκογραφικες; Και παλι τυχεροι ηταν

zisis είπε...

Το θέμα είναι εμείς να υποστήριζουμε την ελληνική σκηνή και τα συγκροτήματα θα βρουν το δρόμο τους σιγά-σιγά... Να 'ναι καλά (πλέον) το internet και το myspace!