Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μια επίσκεψη από Ιταλία, σήμερα στο 7 Sins

Δελτίο τύπου από την World's Appreciated Kitsch 2010

Την Παρασκευή 27 του Μάη οι Ιταλοί Locked In θα εμφανιστούν στο 7 Sins στην Αθήνα, στα πλαίσια της 3μερης περιοδείας τους στην Ελλάδα. Κάποιοι από σας θα τους θυμάστε από την εμφάνιση τους το 2009 στο ίδιο club μαζί με τους Misery Signals και The Number Twelve Looks Like You.

Μελωδικό/μοντέρνο hardcore, για όσους γουστάρουν Comeback Kid, Bane, Have Heart & Sick Of IT All. Ανήκουν στο δυναμικό της Hurry Up! Records (Bane, To Kill, Strength Approach).

Μαζί τους οι:
I Want You Dead από Πάτρα, έρχονται να εξαπολύσουν το μεταλλικό σκοτεινό hardcore τους, παρουσιάζονται τόσο τον πρώτο τους δίσκο "We are the legions of scums" όσο και νέα κομμάτια.

Οι Inhuman Poison από τα νότια προάστια της Αθήνας, με το hardcore/punk/crust τους, θα ικανοποιήσουν τόσο αυτούς που τους αρέσουν οι From Ashes Rise όσο και αυτούς που χτυπιούνται με NOFX.

Οι Another One Falls, επίσης από την Αθήνα, στο 2ο τους live, με εντελώς καινούριο line up και με μελωδικό Καλιφορνέζικο punk rock/μελωδικό hardcore που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30 και η συναυλία αρχίζει αυστηρά στις 20:00, ενώ τελειώνει ακόμα πιο αυστηρά στις 23:00. Τέρμα πια με τις μεταμεσονύχτιες συναυλίες!
Είσοδος: 8 euros
7 Sins Club | Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλ. Κάνιγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: