Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Δεκέμβριος 2010 (μέρος 1ο)

Φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς και δεν έχουμε προλάβει να πούμε λίγα λόγια για αρκετές κυκλοφορίες, που ακούσαμε τρεις-τέσσερις φορές. Να μας συγχωρέσουν όσοι έχουν διαφορετικοί άποψη. Την οποία, κάλλιστα, μπορούν να αποτυπώσουν στα σχόλια.

Terror - Keepers Of The Faith
Η hardcore μπάντα από τη δυτική ακτή των ΗΠΑ έβγαλε νέο άλμπουμ με τίτλο Keepers Of The Faith και συνεχίζει να... «κρατάει την πίστη ψηλά». Κλασικά, δυναμικά μοτίβα από μια μπάντα που αυτό ακριβώς περιμένεις να ακούσεις. Για τους φίλους του είδους.
Παρακάτω, δείτε/κρύψτε το βίντεο για το τραγούδι Stick Tight ...


(myspace.com/terror)


Bad Religion - The Dissent of Man
Οι επίσης καλιφορνέζοι παλαίμαχοι punksters συνεχίζουν ακατάπαυστα και προσφέρουν στο κοινό τους το The Dissent of Man. Ακούγεται ευχάριστα, ειδικά οι παλαιότεροι οπαδοί τους θα σιγοτραγουδάνε τα ρεφραίν, αλλά όσοι έχουν απαιτήσεις πλέον ας απέχουν.
(myspace.com/badreligion)



Drowning Pool
Αυτό δεν περίμενα να το πω, αλλά το νέο, ομότιτλο άλμπουμ των Drowning Pool μέ άρεσε. Βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν από την παγίδα του nu-metal, εμπλουτίζοντας το στυλ τους με ποζεράδικα, ρυθμικά, ραδιοφωνικά, hard-rock τραγούδια, ό,τι πρέπει για ροκ κλαμπ και μπύρες.
Δείτε/κρύψτε το βίντεο για το τραγούδι Turn So Cold ...


(myspace.com/drowningpool)



Madball - Empire
Οι παλαίμαχοι από τη Νέα Υόρκη κυκλοφορούν το όγδοο άλμπουμ τους με τίτλο Empire και είναι ακριβώς η ίδια φάση με αυτή που λέγαμε παραπάνω για τους Terror. Αλλάζει απλώς η... ακτή.
(myspace.com/madball)




Sodom - In War And Pieces
Ενδιαφέρουσα δισκογραφική επιστροφή για τους γερμανούς thrashers που είδατε και ζωντανά τον προηγούμενο μήνα. Το νέο τους άλμπουμ λέγεται In War And Pieces και περιέχει το βρώμικο, σκοτεινό ήχο των Sodom, με περισσότερη κιθάρα και λιγότερη βαβούρα. Δεν είναι ένα νέο Agent Orange ή Better Off Dead αλλά είναι μια καλή προσπάθεια για το 2010. Οι οπαδοί του γκρουπ θα γουστάρουν, οι φίλοι του είδους δεν θα έχουν πρόβλημα, οι υπόλοιποι θα προσπεράσουν.
(myspace.com/sodom)


Soilwork - The Panic Broadcast
Από τις κυκλοφορίες του προηγούμενου μισού της χρονιάς που πέρασε απαρατήρητη. Οι σουηδοί συνεχίζουν ακατάπαυστα στο metalcore στυλάκι με το οποίο έγιναν διάσημοι, απλά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα νεώτερο. Στο φετινό άλμπουμ The Panic Broadcast συνεχίζουν τα καταιγιστικά ριφ με τις εναλλαγές σε μελωδικά ρεφραίν. Ελάχιστα τραγούδια ξεχωρίζουν.
Δείτε/κρύψτε το βίντεο για το τραγούδι Deliverance Is Mine ...


(myspace.com/soilwork)

Δεν υπάρχουν σχόλια: