Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2008

Βιέννη - Wien - Vienna

Επειδή τις επόμενες μέρες θα είμαι στη Βιέννη, έστειψα το μυαλό να βρω ποιες ταινίες λαμβάνουν χώρα στην αυστριακή πρωτεύουσα. Απ' αυτές που έχω δει ξεχωρίζουν: The third man (Ο τρίτος άνθρωπος) του Carol Reed, η The Pianist (Δασκάλα του πιάνο) του Haneke, Bad Timing (Η δύναμη της σάρκας) του Roeg, το Amadeus του Forman και είδαμε ευχάριστα και το Illusionist με τον Edward Norton.

Δεν έχω δει ακόμα τα Letter From An Unknown Woman του Max Ophuls, Before sunrise (Πριν το ξημέρωμα) του Linklater, Klimt με τον Malkovich και Freud του Huston.

Σίγουρα είχα δει όταν ήμουν μικρός τη Sissi-Ρόμι Σνάιντερ και από... ντροπή δεν είχα σκοπό να το αναφέρω. Αλλά έπεσα στο παρακάτω καρακίτς σάιτ, που αξίζει να ρίξετε μια ματιά για να ρίξετε λίγο γέλιο.

1 σχόλιο:

fieryfairy είπε...

Kοίτα εσύ μπορείς να ντρέπεσαι αλλά για κάθε κοριτσάκι η Σίσσυ ήταν η πριγκήπισσα που θέλαμε όλες να γίνουμε. Έχει πλάκα το σάιτ, μου κάνει έκπληξη που υπάρχει ακόμα φαν κλαμπ της σειράς αλλά, να σου πω, καλύτερα αυτό παρά κάτι σειρές/κούκλες στυλ Bratz (ξέρεις, κούκλες που μοιάζουν με pussycat dolls και τέτοιου στυλ συγκροτήματα)