Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Cavalera Conspiracy

Τι είναι αυτό; Για όσους δεν ξέρουν είναι το νέο πρότζεκτ των αδελφών Cavalera. Αρχικά είχαν αποφασίσει να το ονομάσουν Inflikted αλλά για νομικούς λόγους αναγκάστηκαν να το αλλάξουν. Δεν είναι και άσχημο πάντως το νέο όνομα. Καταλαβαίνεις αμέσως τι πρόκειται να ακούσεις· λίγο (ως πολύ) από τις νεότερες δουλειές των Soufly με ντραμίδια Igor Cavalera. Το άλμπουμ τους θα πάρει τελικά το όνομα Inflikted και θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου. Οι πιστοί ακροατές έχουν ακούσει κάποια promo κομμάτια στην εκπομπή και θα ακούσουν και άλλα στην πορεία. Διαδικτυακώς μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε (τζαμπαντάν) δύο τραγούδια τους στο myspace profile τους! Έχω την εντύπωση ότι θα μας απασχολήσουν στο μέλλον περισσότερο...

4 σχόλια:

Dimos El Grec είπε...

Κάποιοι κακοί και παράνομοι άνθρωποι το κατεβάσαν από το internet το album!
Εγώ φυσικά δεν κάνω τέτοια πράγματα...
Από ότι λεν οι φήμες όμως είναι πολύ albumάρα ;)))

zisis είπε...

Μπορούμε να το ακούσουμε ολόκληρο στο μάι-σπέις και θα έλεγα ότι ακούγεται ενδιαφέρων! Θέλει όμως και περισσότερες ακροάσεις... και μια καλή συναυλία για να πορωθούμε περισσότερο!

Amorphis είπε...

malakies ... evhome sto rockwave na pexoun SEPULTURA na ginei panikos !!!
apokliete na mhn pexoun sepultura ... tha einai eglima

zisis είπε...

Θυμάμαι την συναυλία των Soulfly πριν από... 3 χρόνια (αν θυμάμαι καλά) στην Υδρόγειο και ο πανικός έγινε όντως με τα (πολλά) κομμάτια Sepultura που παίξανε. Αναμφίβολα θα παίξουν πολλά και στο ροκγουέιβ!