Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Προσεχώς...

Περιμένοντας τους Simpsons και κυρίως περιμένοντας να έρθει το Zodiac και στην Κοζάνη, ιδού οι τέσσερις ταινίες που θα ήθελα να δω στο τσίνεμα αυτή τη σεζόν, αν και όποτε αυτές έρθουν κατά εδώ, βεβαίως-βεβαίως! Κάνοντας ένα μόνο κλικ στους δεσμούς, θα δείτε τα αντίστοιχα trailers...

American Gangster: Ενδιαφέρουσα συνεργασία: ο gangster Denzel Washington και ο μπάτσος Russell Crowe, σε ταινία του Ridley Scott!
No Country for Old Men: ο Javier Bardem ΘΑ κλέψει την παράσταση σε ένα σοβαρό (επιτέλους!) έργο των αδερφών Κοέν.
There Will Be Blood: αν και ο Daniel Day-Lewis έχει όλα τα φόντα να κλέψει ΑΥΤΟΣ την παράσταση, σε σκηνοθεσία Paul Thomas Anderson, δημιουργός των Μανόλια & Boogie Nights (τον είχαν ανακυρήξει και νέο Σκορσέζε κάποτε).
The Darjeeling Limited: η νέα ταινία του Wes Anderson, του σκηνοθέτη των Rushmore, ο αρχάριος και Οικογένεια Τενεμπάουμ. Απλές ιστορίες με κωμικο-τραγικο-σουρεαλιστικές καταστάσεις!

Όσον αφορά τον κύριο Ταραντίνο, να πω ότι είδα την ταινία (Death Proof) και με απογοήτευσε, διότι περίμενα κάτι παραπάνω. Εντάξει, αν αναλογιστείς ότι η ταινία φτιάχτηκε μόνο για το χαβαλέ, τότε δεν αξίζει περαιτέρω ανάλυση. Τα In the Valley of Elah και Redacted, τα οποία θέλουν να αφυπνίσουν τον κόσμο για το τι γίνεται στο Ιράκ, τα αφήνουμε για τους αμερικανούς. Πέρυσι είχαμε ταινίες για τους Δίδυμους Πύργους, φέτος για το Ιράκ... Από την άλλη, τα γουέστερν γνωρίζουν άνθηση, αν κρίνουμε από τις κυκλοφορίες της Δολοφονίας του Τζέσε Τζέιμς με τον Μπραντ Πιτ και του Τελευταίου τρένου για τη Γιούμα με τους Russell Crowe και Christian Bale. Τώρα, αν το χειμώνα με πιάσει καμιά βαρεμάρα, βλέπω να πηγαίνω να δω και τίποτα της μορφής Rendition και Lions for Lambs.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τις υπόλοιπες που αναφέρεις δεν ξέρω, αλλά για το zodiac κράτα και μικρό καλάθι ... ίσως απογοητευθείς