Παρασκευή 28 Ιουλίου 2006

Διακοπές!!!

ΠάργαΉρθε η ώρα για διακοπές και ξεκούραση, οπότε δεν έχει εκπομπή αυτή την Κυριακή 30/7! Θα βρίσκομαι στην Πάργα (και όχι Πράγα, όπου βρίσκονται οι φίλοι Αντώνης & Θεόφιλος). Ελπίζω και όλοι εσείς να βρείτε το χρόνο για να πάτε κάπου για μπανάκια, ή στο βουνό αν προτιμάτε για ηρεμία, ή για κλαμπάκια ή για ό,τι άλλο θέλετε... πάντως να ξεσκάσετε λίγο από την καθημερινή ρουτίνα, έτσι!
ΣύβοταΘα επισκεφθούμε σίγουρα και το λιμανάκι στα Σύβοτα (που βρίσκεται κοντά στην Πάργα, δίπλα από την Ηγουμενίτσα).
Στην παρακάτω φώτο δείτε πως είναι η γύρω περιοχή στα Σύβοτα με τα νησάκια και τα λοιπά...!

ΧάρτηςΕγώ δεν έχω τι άλλο να κάνω, παρά μόνο να σας προτείνω δύο-τρία μέρη να πάτε, αν όχι φέτος, τότε στο κοντινό μέλλον οπωσ-και-δήποτε! Για αρχή, προτείνουμε την Ελαφόνησσο. Bρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Πελοποννήσου. Απέχει μόνο 570 μέτρα από την απέναντι Πελοποννησιακή ακτή της Πούντας. Προτείνουμε Ελαφόνησσο διότι έχει μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας (βλ. κάτω φώτο για του λόγου το αληθές).
Πανοραμική άποψη παραλίας στο Σύμο
Στη συνέχεια, αν πάτε στην Κρήτη, πρέπει να επισκεφθείτε την παραλία του Μπάλου, ή καλύτερα, τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο ακρωτήρι της Γραμβούσσας, που βρίσκεται στο νομό Χανίων.
Πανοραμική άποψη της παραλίας του ΜπάλουΑν, πάλι, είστε λάτρεις της Χαλκιδικής, τότε προτείνουμε, ασυζητητί, το δεύτερο πόδι (τη Σιθωνία δηλαδή)! Μια από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής είναι οι Καβουρότρυπες, που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα πριν τη Σάρτη. (Φανταστείτε κιόλας ότι η φωτογραφία παρακάτω αδικεί κιόλας την περιοχή!)
Καβουρότρυπες
Λοιπόν, να περνάτε καλά και τα λέμε πάλι σύντομα! Εσείς μπορείτε να μας προτείνετε τα δικά σας ιδανικά μέρη για διακοπές. Γράψ'τε στα comments τα... σχόλιά σας, ηλεκτρονικές διευθύνσεις με τοποθεσίες που αξίζει να δούμε και να επισκεφθούμε και... ό,τι άλλο θέλετε. Cheerz!

Τρίτη 4 Ιουλίου 2006

Playlist (Ιούνιος 2006)

Λόγω μουντιάλ χάσαμε κάποιες εκπομπές... αλλά από αυτές που κάναμε, προέκυψε το παρακάτω playlist, παρόλο που είμαι αντίθετος με τις λίστες και τα playlist, καθώς η εκπομπή ακούει, σχεδόν το ίδιο, όλα τα μουσικά είδη... Έτσι βρίσκω την ευκαιρία να πω: μην πολυ-δίνεται σημασία σε τέτοια πράματα. Κυρίως, να ακούτε μουσικές (καινούριες ή/και παλιές) που σας αρέσουν και ταιριάζουν με την αισθητική και το γούστο σας και όχι (δήθεν)μουσικές που σας πλασάρουν με το κιλό, λες και η μουσική είναι κάποιο προϊόν, που σήμερα αυτό το προΙόν είναι της μόδας και αύριο όχι. Τέλος πάντων...

Tool - The Pot, AFI - Miss Murder, Archive - System, Stone Sour - 30-30/150, Lostprophets - Rooftops, Pearl Jam - Life Wasted, Angels & Airwaves - The Adventure, Caliban - Nothing Is Forever, Danko Jones - Baby Hates Me, Bullet For My Valentine - All These Things I Hate

Stay tuned!